............................................
Mandag d. 6/5: Biksemad med spejlæg
Tirsdag d. 7/5: Kyllingekoteletter i fad med ris og salat
Onsdag d. 8/5: Fiskefrikadeller med persillesauce
Torsdag d. 9/5: Spaghetti bolognese
Fredag d. 10/5: Mørbradgryde med ris
Lørdag d. 11/5: Bøf bearnaise med ærter
Søndag d. 12/5: Braisseret nakkesteg med ovnbagte kartofler
............................................
Mandag d. 13/5:Kong Fiddes livret
Tirsdag d. 14/5:Paneret koteletter med grønt
Onsdag 15/5: Stegt flæsk med persillesauce
Torsdag d. 16/5: Mørbrad ala carte med agurkesalat
Fredag d. 17/5: Stjerneskud med aspargessauce
Lørdag d. 18/5: Skinke med flødekartofler og salat
Søndag d. 19/5: Flæskesteg med vildt og surt
............................................